Dinax
dinax@dinax.hu
Kosár Belépés Regisztráció

WebáruházFeliratkozás hírlevélre

Név:*
Cégnév:*
E-mail:*
Csoport:*
Adatkezelés:*
A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező!


A fogyasztásra kerülő víz fertőtlenítése elengedhetetlenül fontos, akár kezelt (szűrt, ioncserélt), akár kezeletlen vízről van szó. A kitermelt, fogyasztásra szánt víz szinte minden esetben tartalmazhat mikroorganizmusokat: felszíni vizek esetén a környezete eleve elszennyezi, rétegvíz esetén pedig a vízadó réteg hiába steril, a tárolt vízbe a levegőből, vagy a vízvezeték illesztések nem megfelelő tömítése következtében talajvízzel, vagy akár a vezeték szennyezettsége miatt könnyen belekerülhetnek a mikroorganizmusok. Ezek az élőlények igen gyorsan szaporodnak és építik ki a védőövezetüket (ez a biofilm), melynek eltávolítása igen nehéz és időigényes feladat.

Az ivóvíz fertőtlenítésére számos lehetőség kínálkozik, melyek közül cégünk a kémiai eljárásokat preferálja. Ezekkel a módszerekkel hosszan tartó, a vízvezeték teljes hosszára kiterjedő, tartós, végpontig eljutó fertőtlenítő hatást lehet biztosítani.

Fontos azonban a megfelelő adagolási mennyiség beállítása: a fertőtlenítőszer beadagolási mennyiségét sok esetben oly módon kell meghatározni, hogy az a végponton is mérhető legyen, azonban olyan alacsony maradó koncentrációban, mely a fogyasztóra nem gyakorol káros hatást, a víz íze és illata semleges, és megfelel a minőségi elvárásoknak.

Az adagolás helyes beállítása szempontjából nagyon fontos a visszamérést lehetővé tevő mérőeszközök alkalmazása.

Alábbi szereinket vízművek, közületek, ipari létesítmények részére ajánljuk a víz csíramentesítésére, szükség esetén pedig a vízhálózat fertőtlenítésére. Cégünk mind klóros, mind pedig klórmentes megoldásokat nyújt ezekre a célokra.

Termékek:
   
DEWASIL 10 kg Klórmentes ivóvíz-fertőtlenítőszer
Nettó ár: 14 339 Ft.
Bruttó ár: 18 211 Ft.
Bövebben
DEWASIL 20 kg Klórmentes ivóvíz-fertőtlenítőszer
Nettó ár: 26 000 Ft.
Bruttó ár: 33 020 Ft.
Bövebben
DEWASIL (1+6 hígítás) 1 kg DEWASIL klórmentes ivóvíz-és felületi fertőtlenítőszer hígított, lakossági felhasználásra javasolt változata. A DEWASIL 1+6 HÍGÍTÁS a hidrogén-peroxidot 7% koncentrációban tartalmazza, így felületi fertőtlenítőszerként hígítás nélkül használható.
Nettó ár: 1 613 Ft.
Bruttó ár: 2 049 Ft.
Bövebben
DEWASIL (1+6 higítás) 10 kg DEWASIL klórmentes ivóvíz-és felületi fertőtlenítőszer hígított, lakossági felhasználásra javasolt . A DEWASIL 1+6 HÍGÍTÁS a hidrogén-peroxidot 7% koncentrációban tartalmazza, így felületi fertőtlenítőszerként akár további hígítás nélkül is használható.
Nettó ár: 8 000 Ft.
Bruttó ár: 10 160 Ft.
Bövebben
DINOX 03 20 kg Klórdioxidos ivóvízfertőtlenítő szer
Nettó ár: 10 904 Ft.
Bruttó ár: 13 848 Ft.
Bövebben
Dinax Klorin F 25 kg 12-15%-os szabad aktív klór tartalmú ivódavíz-fertőtlenítő szer (folyadék), Klóros fertőtlenítőszer (nátrium-hipoklorit azaz hypo alapú)
Nettó ár: 5 301 Ft.
Bruttó ár: 6 732 Ft.
Bövebben
Ez a weboldal cookie-kat használ annak érdekében hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információk

 

2020_10_fejlec