Dinax
dinax@dinax.hu
Kosár Belépés Regisztráció

WebáruházFeliratkozás hírlevélre

Név:*
Cégnév:*
E-mail:*
Csoport:*
Adatkezelés:*
A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező!


A kazántápvíz kondicionálása rendkívül fontos a fűtési rendszerek megóvása érdekében.

A kondicionáló szerek funkciói lehetnek:

- oxigénmegkötés (korrózióvédelem)
- lúgosítás
- passziválás, keménységstabilizálás

A Dinax Kft. a fűtővizek megfelelő minőségének beállítására számos megoldást nyújt: 

1. Lágyító berendezéseink alkalmazásával a keménységet okozó sók eltávolíthatók a melegvizes rendszerből (a folyamat során a Ca- és Mg- ionok Na ionokra cserélődnek).

A Dinax Kft. által forgalmazott típusok megtekintéséhez kérjük, kattintson ide. 


2. Gőzkazánok esetén a reverz ozmózis berendezések után adagolandók a fenti funkciókkal bíró termékek. Kisteljesítményű berendezések esetén ajánljuk figyelmébe kombinált szereinket.

Termékeink egy része káliumalapú összetételben is kapható, ezeket a verziókat (K) jelöléssel látjuk el. Használatuk azért előnyösebb, mert a leiszapolás során keletkező szennyvíz nátrium-egyenértéke határérték alatt tartható.

A kazántápvíz kondicionáló szerek beadagolásához Navidos mennyiségarányos vegyszeradagoló szivattyú alkalmazását javasoljuk.

Termékek:
   
DinaFlow (K) lúgosító F 20 kg Kálium bázisú lúgosító vegyszerkeverék. Előnye, hogy nem tartalmaz Na-sókat, nem növeli a kazán nátrium-sóterhelését. Feladata a kezelt víz pH-értékének lúgos tartományba történő emelése.
Nettó ár: 19 712 Ft.
Bruttó ár: 25 034 Ft.
Bövebben
DinaFlow (K) passziváló F 20 kg Kálium bázisú, foszfát tartalmú, felületi passziváló hatású kazántápvíz-kondicionáló vegyszer
Nettó ár: 16 370 Ft.
Bruttó ár: 20 790 Ft.
Bövebben
DinaFlow (K) passziváló és oxigénmegkötő F 20 kg Passzíváló, oxigénmegkötő szer
Nettó ár: 9 329 Ft.
Bruttó ár: 11 848 Ft.
Bövebben
DinaFlow (K) halogén- és oxigénmegkötő F 20 kg Kálium bázisú, oxigén eltávolítására szolgáló kazántápvíz-kondicionáló vegyszer
Nettó ár: 8 151 Ft.
Bruttó ár: 10 352 Ft.
Bövebben
DinaFlow halogén- és oxigénmegkötő F 20 kg Nátrium bázisú, oxigén eltávolítására szolgáló kazántápvíz-kondicionáló vegyszer. Megvédi a fémfelületeket a korróziótól, azáltal, hogy hatékonyan és gyorsan távolítja el az oxigént.
Nettó ár: 6 272 Ft.
Bruttó ár: 7 965 Ft.
Bövebben
DinaFlow lúgosító F 20 kg kazántápvíz lúgosító vegyszer
Nettó ár: 6 471 Ft.
Bruttó ár: 8 218 Ft.
Bövebben
DinaFlow oxigénmegkötő és lúgosítószer F 20 kg Kazántápvízkondicionáló vegyszer, a tápvíz pH értékének kívánt értékre emeléséhez, és oxigéntartalmának eltávolításához.
Nettó ár: 8 391 Ft.
Bruttó ár: 10 657 Ft.
Bövebben
DinaFlow passziváló F 20 kg Nátrium bázisú, foszfát tartalmú, felületi passziváló hatású, jó diszpergáló tulajdonságokkal rendelkező kazántápvíz-kondicionáló vegyszer.
Nettó ár: 7 765 Ft.
Bruttó ár: 9 862 Ft.
Bövebben
DinaFlow passziváló és oxigénmegkötő F 20 kg Nátrium bázisú kombinált hatású kazántápvíz-kondicionáló vegyszer. Eltávolítja a tápvíz maradék oxigéntartalmát, stabilizálja a keménységet. Védi az acélfelületeket a korróziótól. Gyengén lúgosító hatású.
Nettó ár: 8 437 Ft.
Bruttó ár: 10 715 Ft.
Bövebben
Ez a weboldal cookie-kat használ annak érdekében hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információk

 

2020_10_fejlec