Dinax
dinax@dinax.hu
Kosár Belépés Regisztráció

WebáruházFeliratkozás hírlevélre

Név:*
Cégnév:*
E-mail:*
Csoport:*
Adatkezelés:*
A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező!


Automata berendezéseink mennyiségvezérelt fejjel vannak ellátva, mely az átfolyó mennyiségtől függően, annak beállítása szerint gondoskodik a regenerálás elvégzéséről.

Attól függően, hogy a lágyvíz-igény szakaszos vagy folyamatos, ajánljuk egyoszlopos vagy kétoszlopos (iker) berendezéseinket.

 

EGYOSZLOPOS LÁGYÍTÓK

Egyoszlopos berendezéseink szakaszos üzeműek, automata vezérlőfejjel vannak ellátva. Kisebb teljesítményű, háztartások számára is ajánlott berendezéseink (29 l gyantatöltetig) kabinetes kivitelűek, külön sólétartályt nem igényelnek. A nagyobb kapacitású berendezéseink kabinet nélküliek, külön sólétartállyal rendelkeznek.

Műszaki paramétereik összefoglaló táblázatát itt tekintheti meg: ipari_egyoszlopos

A megfelelő méretű berendezés kiválasztása és az árak tekintetében kérjük, vegye fel kapcsolatot cégünkkel!

 

KÉTOSZLOPOS LÁGYÍTÓK

Amennyiben a regenerálás ideje alatt is folyamatosan fennáll a lágyvíz-igény, abban az esetben kétoszlopos (iker) berendezéseinket javasoljuk beépíteni. Ezeknél a berendezéseknél lágyítás oszloponként váltva történik: gyanta kimerülés esetén a regenerálás ideje alatt a másik, előzőleg regenerált gyantatöltetű oszlop üzemel, melynek kimerülése esetén az előzőleg regenerált oszlop veszi vissza a termelést, így biztosítva a folyamatos lágyvíz-ellátást.

Iker lágyítóink műszaki adattáblázatát itt tekintheti meg: ipari_ketoszlopos

A megfelelő méretű berendezés kiválasztása és az árak tekintetében kérjük, vegye fel kapcsolatot cégünkkel!

Ez a weboldal cookie-kat használ annak érdekében hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információk

 

LELTÁR  

2020. október 02-án (pénteken) leltár miatt zárva tartunk.