Dinax
dinax@dinax.hu
Kosár Belépés Regisztráció

WebáruházFeliratkozás hírlevélre

Név:*
Cégnév:*
E-mail:*
Csoport:*
Adatkezelés:*
A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező!Cégünk fő profilja az uszoda- és fürdővizek valamint az uszodai felületek kezeléséhez szükséges vegyszerek, készítmények saját márkás gyártása, kereskedelme. A célnak leginkább megfelelő szer kiválasztása után az egyik feladat a szükséges mennyiségek célba juttatása különböző elveken működő adagoló berendezésekkel és az adagolási mennyiségek szabályozása mérő-szabályozó automatikák segítségével.
 
Ezekhez a berendezésekhez sok kiegészítő tartozik a műanyag csövektől a mérőcellákon keresztül a különböző szűrőkig. Fontos, hogy lehetőleg folyamatos információnk legyen a kezelés eredményeiről, ezért többféle mérőeszköz áll rendelkezésre a mérőcsíkoktól kezdve a kolorimetriás mérőkön és fotométereken át az automata mérőérzékelőkig, amelyek használatát különböző reagensek teszik lehetővé.
 
Szükség esetén saját vízkémiai laboratóriumunk szolgáltatásaival is tudunk segíteni a vízegyensúlyi, vízkőkiválási, opálosodási, algásodási és egyéb üzemeltetési problémák megoldásában. 
Kategóriák:

Vegyszerek

Vízminőség-ellenőrzés

Szűrés

Kiegészítők

Pezsgőfürdők / jacuzzik kezelése

Induló csomagok

Adagoló berendezés

Ez a weboldal cookie-kat használ annak érdekében hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információk

 

2020_10_fejlec