Dinax
dinax@dinax.hu
Kosár Belépés Regisztráció

WebáruházFeliratkozás hírlevélre

Név:*
Cégnév:*
E-mail:*
Csoport:*
Adatkezelés:*
A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező!Cégünknél megtalálja az uszodavegyszerek széles skáláját: uszodavegyszerek minden vízkezelési problémára.
 

A fürdő- és uszodavizek intenzív kapcsolatba kerülnek az emberi testtel, ezért nagyon fontos, hogy a víz minősége megfeleljen a hatósági előírásoknak, amelyek betartása garantálja, hogy nem keletkeznek járványok és nem terjednek fertőző betegségek az uszodák és fürdők közvetítésével. A tömeges vízben-tartózkodás ilyen veszélyek nélkül csak úgy biztosítható, ha hatékony hatósági engedéllyel rendelkező fertőtlenítő szert teszünk a vízbe és biztosítjuk annak előírt koncentrációját a használat közben és használaton kívül is. A fertőtlenítőszer hatásossága feltételektől függ, amelyeket további, kiegészítő szerekkel tudunk biztosítani (pl. A víz tisztaságát részben a pelyhesítőszer segíti elő).

A fertőtlenítőszerek bajnoka ma még a klór (DINAX Klorin F stb.), de egyre népszerűbbek a klórmentes fertőtlenítők (DEWAN-50, DINADOX).  Az uszodai vízkezelésben felmerülő minden igényre tudunk megfelelő terméket ajánlani, de felkészült szakembergárdánk segítségével a speciális problémák megoldására egyedi technológiákat dolgozunk ki és ezek kivitelezését is meg tudjuk oldani.

A fertőtlenítés mellett a leggyakoribb feladat a pH-beállítás, pH-szabályozás, algamentesítés, pelyhesítés, vízlágyítás, vastalanítás, mangántalanítás, nitrátmentesítés, arzénmentesítés. Termékeink és szakembereink segítségével minden vízkezelési feladat elvégezhető.

 

További fürdővíz-kezelő uszodavegyszereink OTH-engedélyeit ide kattintva tekintheti meg.

 


Fertőtlenítőszerek alkalmazásakor ügyeljen a biztonságra! Használat előtt mindig olvassa el a címkét és a használati útmutatót! 
Kategóriák:

Klórmentes fertőtlenítés

Klóros fertőtlenítés

Pezsgőfürdő fertőtlenítés

pH-szabályozás

Pelyhesítés

Algamentesítés

Speciális szerek

Zuhanykabin-tisztítás

Szűrőtisztító szerek

Tisztítószerek tavaszi nagytakarításhoz

Ez a weboldal cookie-kat használ annak érdekében hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információk

 

LELTÁR  

2020. október 02-án (pénteken) leltár miatt zárva tartunk.