Dinax
dinax@dinax.hu
Kosár Belépés Regisztráció

WebáruházFeliratkozás hírlevélre

Név:*
Cégnév:*
E-mail:*
Csoport:*
Adatkezelés:*
A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező!


Hűtőköri rendszerek feltöltését minden esetben 5 nk°-ra lágyított vagy reverz ozmózisos eljárással kezelt vízzel célszerű végezni, hiszen a hőmérsékletváltozás során kiváló vízkő komoly problémát okozhat a rendszerben, csökkenti annak hatékonyságát és akadályozza a gazdaságos működtetését.

Nyílt hűtőköri rendszerek esetében ajánlott a kezelt vízben maradó keménységet stabilizálni, melyre DinaFlow P-F termékünket ajánljuk.

Nyílt rendszerek esetében elengedhetetlen a víz elfertőződésének, algásodásának megelőzése. A hőátadó felületeken kialakuló biológiai lerakódások jelentősen rontják a rendszer hatékonyságát.
Erre a célra ajánljuk a DinaFlow Biocid F termékünket, mely a zárt rendszerek esetében is védelmet nyújt a biológiai szennyeződések ellen, a pótvízhez mennyiségarányosan adagolva.

A fenti két termék funkcióját egyben hordozza a DinaFlow T-Biocid nevű készítményünk, mely komplex megoldást nyújt a nyitott hűtőköri rendszerek védelmére.

 
Termékek:
   
DinaFlow Biocid F 20 kg Biológiai lerakódásgátló szer. Alkalmazható hűtővíz és membrán rendszereknél.
Nettó ár: 25 894 Ft.
Bruttó ár: 32 885 Ft.
Bövebben
DinaFlow T-Biocid F 20 kg Kiváló biocid hatással rendelkező biológiai lerakódásgátló termék, főként nyitott hűtővíz­rend­sze­rek számára.
Nettó ár: 16 326 Ft.
Bruttó ár: 20 734 Ft.
Bövebben
DinaFlow-P F 20 kg Zárt, vagy félig nyitott hűtő- és hideg-vizes rendszerek kezelésére kifejlesztett szer. Keménységstabilizáló, diszpergáló és korrózióvédő hatással rendelkezik.
Nettó ár: 5 757 Ft.
Bruttó ár: 7 311 Ft.
Bövebben
DINAFLOW SI-3 F 20 kg lerakódásgátló vegyszer
Nettó ár: 48 450 Ft.
Bruttó ár: 61 532 Ft.
Bövebben
Ez a weboldal cookie-kat használ annak érdekében hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információk

 

2020_10_fejlec