Dinax
dinax@dinax.hu
Kosár Belépés Regisztráció

WebáruházFeliratkozás hírlevélre

Név:*
Cégnév:*
E-mail:*
Csoport:*
Adatkezelés:*
A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező!


Személyes átvétel

Helyszín:

1163 Budapest, Sárga rózsa utca 14.

Megrendelés:

  • előzetes megrendelés esetén biztosítjuk az áru rendelkezésre állását

  • amennyiben nem kapunk előzetes megrendelést, az aktuális árukészlet függvényében tudjuk teljesíteni a vásárlási igényt

    (Minden esetben igyekszünk figyelembe venni az Önök által megjelölt szállítási határidőt, de felhívjuk szíves figyelmüket, hogy az áru ténylegesen az általunk visszaigazolt napon áll rendelkezésre. Ezt az időpontot visszaigazolásunkban megtalálja. Nagyon fontos, hogy az áruért ezen az előzetesen egyeztetett napon jöjjenek.
    Amennyiben ez valamilyen akadályba ütközik vagy módosítani kívánják a szállítási határidőt (esetleg mennyiséget), kérjük ezt mindig jelezzék felénk. Amennyiben erre vonatkozó értesítést nem kapunk, és Önök a megbeszéltnél előbb vagy később jönnek az áruért, megtörténhet, hogy a megrendelt mennyiségeket nem, vagy csak részben tudjuk biztosítani.)

Fizetési lehetőségek:

  • készpénzes vagy kártyás fizetés esetén az áru elvihető

  • átutalással történő fizetés kizárólag érvényes, és a Dinax Kft. által visszaigazolt meg­ren­de­lés esetén történhet. Az áru átvevője bélyegzővel kell igazolja az áru átvételét a szál­lí­tó­le­vélen.

  • előre utalással rendezett megrendelés átvételére az átutalásos fizetés feltételei érvényesek.

Ez a weboldal cookie-kat használ annak érdekében hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információk

 

LELTÁR  

2020. október 02-án (pénteken) leltár miatt zárva tartunk.