Dinax
dinax@dinax.hu
Kosár Belépés Regisztráció

WebáruházFeliratkozás hírlevélre

Név:*
Cégnév:*
E-mail:*
Csoport:*
Adatkezelés:*
A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező!


DEWASIL (1+6 higítás) 10 kg

KVEG0201010007
8 000 Ft.
10 160 Ft.
Rendelés:

klórmentes ivóvíz-fertőtlenítőszer

A termék a DEWASIL klórmentes ivóvíz-és felületi fertőtlenítőszer hígított, lakossági felhasználásra javasolt változata.

A DEWASIL 1+6 HÍGÍTÁS a hidrogén-peroxidot 7% koncentrációban tartalmazza, így felületi fertőtlenítőszerként akár további hígítás nélkül is használható.

Alkalmazása:
A DEWASIL 1+6 HÍGÍTÁS alkalmazását az alábbi területeken javasoljuk:
• élelmiszerrel érintkező felületek (edények, konyhai munkaasztal, eszközök stb.) fertőtlenítése
• vízzel érintkező felületek (palackok, tartályok, szűrőberendezések alkatrészei, szűrőbetétek stb.) fertőtlenítése
• tartályban tárolt víz fertőtlenítése
• ivóvíz-fertőtlenítése
• csapadékvíz algásodásának megelőzése

Adagolás:
Felületi fertőtlenítésre:
Kisebb szennyezettség esetén maximum 1:6 hígításban, nagyobb szennyezettség esetén hígítás nélkül alkalmazandó. Az előzőleg alaposan megtisztított felületre szivaccsal vigye fel, hagyja rajta száradásig, de minimum 15 percig. Ezt követően a felületet tiszta nedves ruhával törölje át vagy öblítse le.

Szűrőbetétek, szűrőházak fertőtlenítése esetén: a szennyezettség mértékétől függően maximum 7-szeres hígításban alkalmazandó (7-szeres hígításhoz 140 ml oldatot hígítson fel 1 l-re). Áztassa be a kezelendő alkatrészt kb. 4 órára, majd alaposan öblítse le és hagyja megszáradni.

Hálózati ivóvíz folyamatos fertőtlenítése esetén a szert NAVIDOS mennyiségarányos vegyszeradagolóval adagolja a kezelendő vízhez. A fogyasztásra szánt vízben (a végponton mérve)a DEWASIL koncentráció 20 mg/l alatt legyen. A szer koncentrációjának mérésére DEWASIL mérőcsík alkalmazását javasoljuk.

Tartályban tárolt víz (ivó-vagy csapadékvíz) fertőtlenítésére: a víztérfogat függvényében mérjen ki a szerből köbméterenként 120 ml-t és töltse a kezelendő vízhez, majd keverje el. A szer 4 órán belül fejti ki a biocid hatást. Ha a vizet nem használja fel 1-2 napon belül, akkor szükséges lehet újra adagolnia, hogy megelőzze a baktériumok, vírusok, algák elszaporodását. Ha a vizet ivóvízként kívánja fogyasztani, a víz DEWASIL-koncentrációja folyamatosan 10-20 mg/l között kell legyen.

Mérése:
DEWAN-50 mérőcsíkkal, annak használati utasítása szerint.

Kiszerelés:
1 kg, 10 kg

Fertőtlenítőszerek alkalmazásakor ügyeljen a biztonságra! Használat előtt mindig olvassa el a címkét és a használati útmutatót!

Figyelem! Betétdíjas göngyöleg!
Kanna visszavételezés díjak megtekintéséért kattintson ide!

Dewan-50 mérőcsík 0-200 ppm A DEWAN-50, a DEWAN-35, a DEWAN-18 és a DEWAN-7 fertőtlenítőszerek koncentrációjának mérésére szolgáló mérőcsík.
Nettó ár: 5 500 Ft.
Bruttó ár: 6 985 Ft.
Bövebben
VESZÉLYESSÉGI INFORMÁCIÓK:
VESZÉLY/FIGYELEM: Légúti irritációt okozhat.Súlyos szemkárosodást okoz.Bőrirritáló hatású.Lenyelve ártalmas.
Ez a weboldal cookie-kat használ annak érdekében hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információk

 

2020_10_fejlec