Dinax
dinax@dinax.hu
Kosár Belépés Regisztráció

WebáruházFeliratkozás hírlevélre

Név:*
Cégnév:*
E-mail:*
Csoport:*
Adatkezelés:*
A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező!


MICROCAT® SMPL

ABIO0202020013
Árajánlat alapján!

folyékony biológiai felülettisztító koncentrátum szénhidrogén- szennyeződésekre

A MICROCAT® SMPL egy koncentrált folyékony tisztítószer, amely mikrobákat, tenzideket és enzimeket tartalmaz.

Kifejezetten nedvesíti, meglazítja és emulgeálja a szénhidrogén lerakódásokat és kiömléseket kemény felületeken, mint pl. betonon vagy a lefolyócső belső falain vagy talajon. Utasítás szerint alkalmazva a termékben lévő mikrobák aktiválódnak a fellazított szénhidrogén lerakódások lebontására.

 

ALKALMAZÁSA:

A  MICROCAT® SMPL úgy van kialakítva, hogy meglazítsa, emulgeálja, és lebontsa a kiömlött olajat és más szénhidrogéneket, és csökkentse a takarítási időt és költségeket. A terméket közvetlenül a kiömlött anyagon alkalmazva meglazítja azt és az aktivált mikrobák elindítják annak biológiai lebomlását.

MICROCAT® SMPL ideális a krónikus olajkiömlés területére, mint pl. garázspadlók, parkolók, gyárpadlók, javítóműhelyek, fémmegmunkálók, üzemanyagtöltő állomások, kőolaj-finomítói és vegyipari üzemek területei.

 

TULAJDONSÁGOK:

Állaga:  áttetsző folyadék

Összetétel:  felületaktív anyagok, pufferek, tápanyagok, enzimek, tisztítók és természetben előforduló, előre kiválasztott, adaptált mikroorganizmusok

Kiszerelés: 1 literes palack, 10 literes kanna, 20 literes kanna , 200 literes hordó

Szavatosság:  1 év
Hígítás után azonnal használja fel.

 

ADAGOLÁS:

A MICROCAT®-SMPL-et vízzel 1:10 arányban higítva alkalmazzuk. A terméket közvetlenül a tisztítandó területre kell felhordani. A zsíros betonfelületek tisztításához 4 liter MICROCAT®-SMPL hígítást alkalmazzon 45-50 m2 felületre. Parkolóházi olajleválasztó aknák kezelésére 2 liter MICROCAT®-SMPL -t kell hozzáadni 300 literes víztérfogathoz.

Nincs kapcsolódó termék.
VESZÉLYESSÉGI INFORMÁCIÓK:
VESZÉLY/FIGYELEM: Belélegezve ártalmas.Súlyos szemirritációt okoz.Bőrirritáló hatású.Lenyelve ártalmas.
Ez a weboldal cookie-kat használ annak érdekében hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információk

2020. november 11-től
Nyitvartásunk változik: 9:00 - 15.30