FőoldalKeresésKAPCSOLATÚjdonságokAktuálisVízkezelési tippekÉrdekességek
WEBÁRUHÁZ
USZODAVÍZKEZELÉS
- Uszodavegyszerek, Uszodatechnika
» Vegyszerek
Klórmentes fertőtlenítés
Klóros fertőtlenítés
Pezsgőfürdő fertőtlenítés
pH-szabályozás
Pelyhesítés
Algamentesítés
Speciális szerek
Tisztítószerek tavaszi nagytakarításhoz
Zuhanykabin-tisztítás
Szűrőtisztító szerek
mérés (vízminőség-ellenőrzés)
uszodai automatizálás
szűrés
tóvíz-kezelés
víz alatti porszívók, porszívó-alkatrészek
kiegészítők
pezsgőfürdők / jacuzzik kezelése
IPARI VÍZKEZELÉS
IVÓVÍZKEZELÉS
HÁZTARTÁSI VÍZKEZELÉS
VÍZVIZSGÁLAT
KARBANTARTÁS
AKCIÓ
PIACTÉR
VIDEÓK
LETÖLTHETŐ TERMÉKISMERTETŐ
A VÁSÁRLÁS MENETE a webáruházban
MEGRENDELŐLAP
SZÁLLÍTÁSI feltételek
CÉGÜNKRŐL

Vegyszerek

Klórmentes fertőtlenítés
Klóros fertőtlenítés
Pezsgőfürdő fertőtlenítés
pH-szabályozás
Pelyhesítés
Algamentesítés
Speciális szerek
Tisztítószerek tavaszi nagytakarításhoz
Zuhanykabin-tisztítás
Szűrőtisztító szerek


Cégünknél megtalálja az uszodavegyszerek széles skáláját: uszodavegyszerek minden vízkezelési problémára.

 


 


További fürdővíz-kezelő uszodavegyszereink OTH-engedélyeit ide kattintva tekintheti meg.
A fürdő- és uszodavizek intenzív kapcsolatba kerülnek az emberi testtel, ezért nagyon fontos, hogy a víz minősége megfeleljen a hatósági előírásoknak, amelyek betartása garantálja, hogy nem keletkeznek járványok és nem terjednek fertőző betegségek az uszodák és fürdők közvetítésével. A tömeges vízben-tartózkodás ilyen veszélyek nélkül csak úgy biztosítható, ha hatékony hatósági engedéllyel rendelkező fertőtlenítő szert teszünk a vízbe és biztosítjuk annak előírt koncentrációját a használat közben és használaton kívül is. A fertőtlenítőszer hatásossága feltételektől függ, amelyeket további, kiegészítő szerekkel tudunk biztosítani (pl. A víz tisztaságát részben a pelyhesítőszer segíti elő). A fertőtlenítőszerek bajnoka ma még a klór (DINAX Klorin F stb.), de egyre népszerűbbek a klórmentes fertőtlenítők (DEWAN-50, DINADOX). 
Az uszodai vízkezelésben felmerülő minden igényre tudunk megfelelő terméket ajánlani, de felkészült szakembergárdánk segítségével a speciális problémák megoldására egyedi technológiákat dolgozunk ki és ezek kivitelezését is meg tudjuk oldani.
A fertőtlenítés mellett a leggyakoribb feladat a pH-beállítás, pH-szabályozás, algamentesítés, pelyhesítés, vízlágyítás, vastalanítás, mangántalanítás, nitrátmentesítés, arzénmentesítés. Termékeink és szakembereink segítségével minden vízkezelési feladat elvégezhető.
A fürdő- és uszodavizek intenzív kapcsolatba kerülnek az emberi testtel, ezért nagyon fontos, hogy a víz minősége megfeleljen a hatósági előírásoknak, amelyek betartása garantálja, hogy nem keletkeznek járványok és nem terjednek fertőző betegségek az uszodák és fürdők közvetítésével. A tömeges vízben-tartózkodás ilyen veszélyek nélkül csak úgy biztosítható, ha hatékony hatósági engedéllyel rendelkező fertőtlenítő szert teszünk a vízbe és biztosítjuk annak előírt koncentrációját a használat közben és használaton kívül is. A fertőtlenítőszer hatásossága feltételektől függ, amelyeket további, kiegészítő szerekkel tudunk biztosítani (pl. A víz tisztaságát részben a pelyhesítőszer segíti elő). A fertőtlenítőszerek bajnoka ma még a klór (DINAX Klorin F stb.), de egyre népszerűbbek a klórmentes fertőtlenítők (DEWAN-50, DINADOX). Az uszodai vízkezelésben felmerülő minden igényre tudunk megfelelő terméket ajánlani, de felkészült szakembergárdánk segítségével a speciális problémák megoldására egyedi technológiákat dolgozunk ki és ezek kivitelezését is meg tudjuk oldani.A fertőtlenítés mellett a leggyakoribb feladat a pH-beállítás, pH-szabályozás, algamentesítés, pelyhesítés, vízlágyítás, vastalanítás, mangántalanítás, nitrátmentesítés, arzénmentesítés. Termékeink és szakembereink segítségével minden vízkezelési feladat elvégezhető. 

Fertőtlenítőszerek alkalmazásakor ügyeljen a biztonságra! Használat előtt mindig olvassa el a címkét és a használati útmutatót! 

 

 


  
 
 Belépés
 Kosaram
 Regisztráció
 

 
Kosár tartalma:
Az Ön kosara üres!
 

 
KERESÉS
Árlista export
 

 
Állásajánlatok
Vegyszer/medence
Hírlevél
Linkgyűjtemény
Szakirodalom
Jogszabályok
Kalkulátorok
ADR szakértő
Fórum
© 2007 Dinax Kft. minden jog fenntartva. Fejlesztő: - XLS.HU -