Dinax
dinax@dinax.hu
Kosár Belépés Regisztráció

WebáruházAz iparban használatos technológiai vizek, kazán- vagy hűtőköri pótvizek esetén, vagy közületek részére sok esetben teljesen vagy részlegesen lágyított vízre lehet szükség. Attól függően, hogy a vízigény szakaszos vagy folyamatos, ajánljuk egyoszlopos vagy kétoszlopos (iker) berendezéseinket. Utóbbi típusoknál a lágyítás oszloponként váltva történik: gyanta kimerülés esetén a regenerálás ideje alatt a másik, előzőleg regenerált gyantatöltetű oszlop üzemel. Automata berendezéseink mennyiségvezérelt fejjel vannak ellátva, mely az átfolyó mennyiségtől függően, annak beállítása szerint gondoskodik a regenerálás elvégzéséről. Lágyítóberendezéseink kézi kivitelben is kaphatók, vezérlőfej nélkül. Háztartások számára kabinetes, automata vezérlésű vízlágyító-berendezéseinket ajánljuk, melyeket ide kattintva érhet el. Ezek a berendezések kisebb vízigény kielégítésére alkalmasak.

AUTOMATA VÍZLÁGYÍTÓ BERENDEZÉSEK
Automata berendezéseink mennyiségvezérelt fejjel vannak ellátva, mely az átfolyó mennyiségtől függően, annak beállítása szerint gondoskodik a regenerálás elvégzéséről. Attól függően, hogy a vízigény szakaszos vagy folyamatos, ajánljuk egyoszlopos vagy kétoszlopos (iker) berendezéseinket.

EGYOSZLOPOS LÁGYÍTÓ BERENDEZÉSEK
Egyoszlopos berendezéseink szakaszos üzeműek, automata vezérlőfejjel vannak ellátva. Kisebb teljesítményű, háztartások számára is ajánlott berendezéseink (29 l gyantatöltetig) kabinetes kivetelűek, külön sólétartályt nem igényelnek. A berendezéseket itt tekintheti meg.
Termékismertető letöltéséhez kattintson ide.

Ettől nagyobb teljesítményű és töltettérfogatú berendezéseink külön sólétartállyal kaphatók.

A Dinamatic berendezések műszaki adatait összefoglaló táblázatát itt tekintheti meg.

Kabinet nélküli berendezéseinkre kérje árajánlatunkat.

Ez a weboldal cookie-kat használ annak érdekében hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információk