Dinax
dinax@dinax.hu
Kosár Belépés Regisztráció

WebáruházFeliratkozás hírlevélre

Név:*
Cégnév:*
E-mail:*
Csoport:*
Adatkezelés:*
A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező!


Megrendelés menete

1. MEGRENDELÉS

A megrendelés írásban történik. Az írásos megrendelőt elküldheti faxon (06-1-402-0877), e-mailben (dinax@dinax.hu) vagy a webáruházunkon keresztül (www.dinax.hu).

Az alábbi információk megadása szükséges:

  • szállítási cím

  • a tételek megnevezése

  • a tételek pontos mennyisége

  • az átvétel módja

  • a teljesítés kért időpontja

  • a fizetés módja

  • a megrendelés visszaigazolásához szükséges elérhetőség

  

2. VISSZAIGAZOLÁS

A megrendeléseket minden esetben 24 órán belül írásban visszaigazoljuk, a vételárak pon­tos feltüntetésével. Amennyiben nem kapja meg a visszaigazolás a fenti időn belül, kér­jük telefonon érdeklődjön. (Esetenként a szállítási költségek optimalizálása érdekében hossza­sabb szervezésre van szükség, ez okozhat késedelmet a megrendelések vissza­iga­zo­lá­sá­ban.)

 

3. A VISSZAIGAZOLÁS ÁTTEKINTÉSE

A megrendelés visszaigazolását kérjük minden esetben figyelmesen olvassa át, mert ezen jelezzük a termékek fizetendő árát, a szállítás várható időpontját, a fizetés módját és az esetleges további információkat.

 

4.  A VISSZAIGAZOLÁSOK JÓVÁHAGYÁSA

Amennyiben a megrendelésre jogosult személy a visszaigazolást tartalmilag elfogadja, aláírva, lepecsételve kérjük juttassa vissza hozzánk (e-mailben vagy faxon).

(A megrendelés jóváhagyására a megrendelő cégnél cégszerűen aláíró személy, vagy meghatalmazottja jogosult. Meghatalmazott aláíró esetén kérjük az első megrendeléskor a meghatalmazást szíveskedjenek elfaxolni részünkre! )

 

Felhívjuk figyelmüket, hogy a megrendelés-visszaigazolás jóváhagyásának meg kell ér­kez­nie hozzánk a szállítást megelőző nap 12:00-ig, ellenkező esetben nem tudjuk ga­ran­tál­ni az áru másnapi kiszállítását!

 

FIGYELEM! Előzetes megrendelés hiányában a vásárlói igényeket az aktuális árukészlet függvényében tudjuk teljesíteni.
A megrendelés visszaigazolását kérjük minden esetben figyelmesen olvassa át, mert ezen jelezzük a termékek fizetendő árát, a szállítás várható időpontját, a fizetés módját és az esetleges további információkat.

 

Ez a weboldal cookie-kat használ annak érdekében hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információk

 

LELTÁR  

2020. október 02-án (pénteken) leltár miatt zárva tartunk.