Dinax
dinax@dinax.hu
Kosár Belépés Regisztráció

WebáruházFeliratkozás hírlevélre

Név:*
Cégnév:*
E-mail:*
Csoport:*
Adatkezelés:*
A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező!


Háztartási vízszűrés

MIÉRT ÉRDEMES SZŰRNI A HÁZTARTÁSOKBAN A VIZET?

Biztosan Ön is észrevette már, hogy a lakossági felhasználók egyre nagyobb mértékben állnak át a palackozott ásványvíz fogyasztására. Mit gondol indokolt a hálózati csapvízzel szembeni bizalmatlanságuk?

 

A fővárosban és országszerte a vízművek által szolgáltatott csapvizek megfelelnek a 201/2001. (X.25.) Kormány rendeletben foglalt előírásoknak. Azonban ennek ellenére is egy megengedett mértékben tartalmazhatnak a szervezet számára egészségtelen anyagokat.

A víz minőségének megállapításakor figyelembe kell venni annak szagát, színét, hordalékosságát, keménységét, vas- illetve az egyéb szennyeződéseket, mint nitrát, nitrit és az arzén tartalmának mértékét. Ahhoz, hogy ezeknek az anyagoknak jelenlétét megállapíthassa a csapvizében professzionális vizsgálatra van szüksége, és az eredmény függvényében tud majd döntést hozni a víztisztító berendezés fajtájáról.

 

A Dinax Kft.-nél lehetősége nyílik gyorsított, illetve részletes laboratóriumi vízvizsgálatra is. Ha szeretne tájékozódni a vízvizsgálati csomagjainkról, kattintson az alábbi linkre: VÍZVIZSGÁLAT  

 

  • Ha a víz szabad szemmel is jól láthatóan zavaros vagy hordalékokat tartalmaz, akkor olyan szűrőhengerekre lesz szüksége, amelyek ezt felfogják.
  • Ha az ivóvíznek szaga van, akkor bakteriális fertőzés van a vízben, ennek megszüntetésére aktív szénszűrő szükségesA háztartásokban a leggyakrabban használt eljárás az aktív szénszűrők beépítése. Amelyek megkötik az oldott szerves anyagokat a vízben, ezért alkalmasak a klóros mellékíz ártalmatlanítására, és más kellemetlen ízektől, szagoktól, színezékektől is védelmet nyújtanak.

Ebben az esetben tájékozódjon honlapunkon és tekintse meg hatalmas választékú szénszűrős berendezéseinket: többfunkciós szűrőbetétek,  klórmentesítés, fertőtlenítés, arzénmentesítés szűrőbetétekkel.

 

  • Ha a háztartási berendezésein vízkövesedést észlel, akkor az Ön vizében túl magas a kalcium és magnézium szint, vagyis vízlágyítóra van szüksége. Vízlágyító berendezésinkről itt tájékozódhat bővebben:

Vízlágyítók 
Háztartási gépek védelme

 

ÖNTISZTÍTÓ HÁZTARTÁSI VÍZSZŰRŐ

 
A fenti képen látható a Dinax Kft.-nél kapható háztartási öntisztító vízszűrők egyik fajtája

 

Tekintse meg a honlapon a kínálatunkban szereplő öntisztító vízszűrő berendezéseket: 
Minibravo, Top Clean ¾” , Bravofil szűrő ¾ , RBM 1”

 

  • Az első képen látható állapot 3 hónap után egy Budapesti háztartásban keletkezett, melyen jól látható a vastag lerakódás a szűrő felületén. Ez a szűrő a 80 mikrométernél nagyobb szennyeződéseket távolítja el a vízből.

  • A második képen a már öntisztításon átesett szűrő látható.

 

Az öntisztító szűrő előnye, hogy egy egyszerű mozdulattal karbantartható. A szerkezet tetején lévő gomb elforgatásával indul be a folyamat, ekkor a vízáramlás a szűrőről a berendezés alá tett edénybe forgatja a szennyeződést. Ezt követően a szűrő újból használható.

 

Ha Önt is meggyőzte az öntisztító vízszűrő hatékonysága, rendelje meg webáruházunkból az igényeihez leginkább illeszkedő berendezést itt: visszamosható szűrők 

Ez a weboldal cookie-kat használ annak érdekében hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információk

 

2020_10_fejlec