Dinax
dinax@dinax.hu
Kosár Belépés Regisztráció

WebáruházFeliratkozás hírlevélre

Név:*
Cégnév:*
E-mail:*
Csoport:*
Adatkezelés:*
A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező!


QUASAR Kalcium-hipoklorit tabletta 5kg

KVEG0101030067
10 700 Ft.
13 589 Ft.
Rendelés:

Vízben oldódó kombinált fertőtlenítő-tabletta, mely fertőtlenítőszert (kalcium-hipokloritot) és vízkőkiválás-gátlót tartalmaz. Vízforgatásos fürdőmedencékben, pezsgőkádakban kiválóan alkalmas a víz klóros fertőtlenítésének fenntartásához. 

Használata egyszerű, a hatóanyagok kombinációjának köszönhetően további vegyszer hozzáadása nem vagy csak kismértékben szükséges (nagyon erős, hosszan tartó napsütés, vagy sok esőzés esetén használjunk kis mennyiségű algamentesítő folyadékot, pl. Chloralgint).

70% aktív klór - 7 g tabletta

Lakossági és foglalkozásszerű felhasználásra.

 

ADAGOLÁS

Külön kiépített adagoló berendezés nélkül a vegyszer max. 70 m3 medencetérfogatig használható.

Az aktív klór mennyiségének 0,65 mg/l értékkel való növeléséhez köbméterenként 1 gramm termékre van szükség.

FELTÖLTÉSKOR:

A kezdeti szabad-aktív klórkoncentráció gyors kialakításához használjon Quasar tablettát, amiből 10 m3 vízhez 14 g (2 tabletta) szükséges.

HETI ADAG:

Kézi adagolása szkimmerbe vagy úszó adagolóba. A medence fürdőző terhelésének függvénye, átlagos használat mellett 10 m3 vízhez 2-3 naponta 2-3 tabletta (14-21 g) Quasar szükséges, amit tablettabeoldóban kell a medencevízbe helyezni.

A szabad-aktív klórszint optimális értéke a medencevízben 0,3–1 mg/l között van, melyet a tablettabeoldó nyílásának beállításával kell szabályozni. Kánikula, több fürdőző, vihar esetén az adagolást emelni kell.

Soha ne dobjuk a tablettát közvetlenül a medencébe, mert kifakítja a burkolat színét!

A biocid hatás kifejtéséhez szükséges idő feltöltéskor 2 óra. Folyamatos adagolásnál a szabad klór 0,3–1,0 mg/l-es fennmaradó koncentrációja biztosítja a biocid hatást.

 

KISZERELÉS:

0,5 doboz, 2 kg-os, 5 kg-os, 10 kg-os és 25 kg-os vödör

 

TÁROLÁS:
száraz, hűvös, fénytől védett helyen, jól lezárt állapotban, eredeti csomagolásban

 

Fertőtlenítőszerek alkalmazásakor ügyeljen a biztonságra! Használat előtt mindig olvassa el a címkét és a használati útmutatót!

 

Quasar DDS-Evolution DDS-Evolution adagoló berendezés
Nettó ár: 565 500 Ft.
Bruttó ár: 718 185 Ft.
Bövebben
VESZÉLYESSÉGI INFORMÁCIÓK:
VESZÉLY/FIGYELEM: Figyelem! Tilos más termékekkel együtt használni. Veszélyes gázok (klór) szabadulhatnak fel.Savval érintkezve mérgező gázok képződnek.Nagyon mérgező a vízi élővilágra.Súlyos égési sérülést és szemkárosodást okoz.Lenyelve ártalmas.Fokozhatja a tűz intenzitását; oxidáló hatású.
Ez a weboldal cookie-kat használ annak érdekében hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információk

 

LELTÁR  

2020. október 02-án (pénteken) leltár miatt zárva tartunk.