Dinax
dinax@dinax.hu
Kosár Belépés Regisztráció

WebáruházFeliratkozás hírlevélre

Név:*
Cégnév:*
E-mail:*
Csoport:*
Adatkezelés:*
A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező!


TISZTATÓ MC-AL 1 kg

KBIO0100020001
6 070 Ft.
7 709 Ft.
Rendelés:


Felhasználás:
A tavak kezelésére használatos TISZTATÓ MC-AL-t általában megelőző jelleggel – a kis méretű lebegő anyagok kontrollálására – használják, közvetlenül a víztömegbe adagolva.
A készítmény egymás hatását erősítő, gondosan összeválogatott és adaptált mikro-organizmusok keveréke.
Használata segít a természetes víztömegek – például tavak, horgásztavak, utótisztí-tó tavak stb., egyéb lassan mozgó vízcsatornák – valamint mesterséges kerti tavak tisztaságának és átlátszóságának fenntartásában. A szer problémamentes, tiszta vizű közegekben alkalmazható hatékonyan. Nem ajánlott felszíni nyálkásodás kialakulásának megszüntetésére, illetve álló és pangó víztömegekben növények és gyomok mennyiségének szabályozására. Az algásodás megszüntetésére előzetesen a Stabox kerti tavakhoz elnevezésű szerünket javasoljuk, annak adagolási utasítása alapján.
A TISZTATÓ MC-AL természetes mikrobákból, pelyhesítő segédanyagokból és zeolitból készül, mesterséges és természetes tavak karbantartásához.
A TISZTATÓ MC-AL aerob és fakultatív anaerob mikroorganizmusok kombinációját tartalmazza, amelyeket a természetből válogattak össze azon képességük alapján, hogy a használt vizek tisztaságát és áttetszőségét fenn tudják tartani, valamint azon-nal le tudják ülepíteni a lebegő anyagokat a lassan mozgó, sekély víztömegekben.
Helyes alkalmazás esetén a halakra, vízinövényekre nincs káros hatással.

Adagolás:
Induló mennyisége 30 g/m3, ezt követően heti 12 g/m3 mennyiségben javasoljuk köz-vetlenül a kezelendő víz felszínére szórva, egyenletesen eloszlatva beadagolni.

A TERMÉK TULAJDONSÁGAI:
Megjelenés: világos bézs, szemcsés por
Összetétel: természetes, előválogatott, adaptált mikroorganizmusok és pelyhesítő segédanyagok zeolit hordozó mellett
Névleges mikroba szám:> 3 x 108/gramm
Eltarthatóság bontatlan állapotban: 2 év
Csomagolás: 1, 5, 10 kg műanyag dobozbanNe tegye ki fagy hatásának!

Nincs kapcsolódó termék.
VESZÉLYESSÉGI INFORMÁCIÓK:
VESZÉLY/FIGYELEM:
Ez a weboldal cookie-kat használ annak érdekében hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információk

2020. november 11-től
Nyitvartásunk változik: 9:00 - 15.30