Dinax
dinax@dinax.hu
Kosár Belépés Regisztráció

WebáruházFeliratkozás hírlevélre

Név:*
Cégnév:*
E-mail:*
Csoport:*
Adatkezelés:*
A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező!


METAQUA 20 kg

KVEG0206020037
5 560 Ft.
7 061 Ft.
Rendelés:

Polifoszfát bázisú koncentrált folyadék, kombinált termék

Alkalmazási cél/terület:
vízkeménység stabilizálására és a korrózió megakadályozására ajánljuk.
Alkalmas: ivóvízhez, termálvízhez, RO berendezések előkezeléséhez, hűtőrendszerekhez, klímaberendezésekhez, valamint távfűtőművek számára. Az alacsony vízáramlású vagy stagnáló zónákban csökkenti a korróziót és a barnás víz kialakulását.

Hatásmechanizmus:
A polifoszfát-keverék a vízkeménység stabilizálásával megakadályozza a vízkő kiválását a hideg és meleg vízben egyaránt. A polifoszfát komponens ortofoszfát forrásként is szolgál (hosszú vízvezetékekben a polifoszfát hidrolizál ortofoszfáttá). Az acél-, a galvanizált acél- és a réz elemeken létrejövő foszfát alapú védőréteg segítségével a szer kiváló korróziós inhibitorként is működik.

Adagolása:
Higítatlan oldatban, folyamatosan történik. A folyamatosságot mennyiségvezérelt, minden egységében (tartályok, szivattyúk, csövek) saválló adagolószivattyúval kell biztosítani az átfolyó vízmennyiség függvényében. Az adagolandó mennyiség a kezelendő víz paramétereitől és az üzemelési körülményektől függ, szokásos értéke az 5-15 ml/m3 tartományban van.
Ajánlott: Navidos mennyiségarányos vegyszeradagoló

Mérése:
A Metaqua meghatározása szabvány vizsgálati módszerrel történik, korrigálva a nyersvíz PO4 mértékével. Teszttel, analitikai módszerrel tudjuk mérni.

Tárolása:
Tárolási hőmérséklet +2 ○C és +30 ○C között, jól zárható, fényt nem áteresztő tárolóedényekben.
Minőségét a gyártástól számított hat hónapig őrzi meg.
1 g/m3 Metaqua = 0,3 g/m3   P04 3-
1 ml/m3 - r = 0,39 g/m3   P04 3-

Nincs kapcsolódó termék.
VESZÉLYESSÉGI INFORMÁCIÓK:
VESZÉLY/FIGYELEM: Súlyos szemkárosodást okoz.
Ez a weboldal cookie-kat használ annak érdekében hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információk