Dinax
dinax@dinax.hu
Kosár Belépés Regisztráció

WebáruházFeliratkozás hírlevélre

Név:*
Cégnév:*
E-mail:*
Csoport:*
Adatkezelés:*
A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező!


MICROCAT XR

ABIO0301010004
Árajánlat alapján!

szénhidrogén-csökkentő biotermék olajleválasztókhoz és ipari szennyvízkezelő üzemek részére

 

A MICROCAT-XR mikroorganizmusokat tartalmazó speciális termék, mely vegyiparban üzemeltetett biológiai tisztítóberendezésekben alkalmazható, a nehezen lebomló szerves vegyületeket tartalmazó szennyvíz kezelésére.

A MICROCAT-XR a természetből kiválasztott aerob és fakultatív anaerobok kombinációját tartalmazza, amelyek képesek lebontani a természetes és az ember által előállított szerves vegyületek széles körét.

A MICROCAT-XR-t az ipari szennyvizet kezelő biológiai szennyvíztisztító telepeken alkalmazzák. Ezek a telepek számos szerves vegyi anyagot fogadnak be, amelyek közül néhány mérgező és / vagy nehezen lebomló. Az ilyen vegyi anyagok általában átjutnak a rendszeren, vagy rendszermeghibásodást okoznak, ami a kifolyó szennyvíz minőségének romlását és a megnövekedett működési költségeket eredményez.

A MICROCAT-XR-t kifejezetten a vegyipar, kőolaj-finomítás, az elsődleges fémeket feldolgozó üzemek, a textilipar, a fa- és papíripar, valamint a kapcsolódó iparágak számára történő felhasználásra tervezték, az ezen iparágak által termelt hulladékoktól származó városi üzemekben történő felhasználásra.

 

TULAJDONSÁGOK:

Állaga:              bézsszínű granulátum

Összetétel:     speciális, előre kiválasztott mikroorganizmusok

Kiszerelés:      11,3 kg-os műanyag vödör
                          100 kg-os papírhordó

Szavatosság:  2 év

Nincs kapcsolódó termék.
VESZÉLYESSÉGI INFORMÁCIÓK:
VESZÉLY/FIGYELEM: Súlyos szemirritációt okoz.Bőrirritáló hatású.
Ez a weboldal cookie-kat használ annak érdekében hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információk

2020. november 11-től
Nyitvartásunk változik: 9:00 - 15.30