Dinax
dinax@dinax.hu
Kosár Belépés Regisztráció

WebáruházFeliratkozás hírlevélre

Név:*
Cégnév:*
E-mail:*
Csoport:*
Adatkezelés:*
A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező!


MICROCAT XP

ABIO0301010003
Árajánlat alapján!

A MICROCAT-XP előválogatott, adaptált mikroorganizmus szinergikus keveréke, mely cellulóz- és papírgyártási műveletekből származó szennyvizet kezelő biológiai szennyvíztisztító berendezésekben alkalmazható.

A papírpépet és papírhulladékot befogadó biológiai szennyvíztisztító üzemek időről-időre nehézségekbe ütköznek a kívánt szennyvíz minőségének elérésében. A változó üzemi körülmények folyamatos rendszerhibát okozhatnak, amely jelentős karbantartási költséggel jár.

A MICROCAT -XP olyan előválogatott, adaptált mikrobiális törzseket tartalmaz, amelyek fokozzák a rendszer hulladéklebontó képességét. A megelőző karbantartás során ez a kombináció javíthatja a teljes rendszer teljesítményét, miközben csökkenti a működési költségeket.

A MICROCAT-XP aerob és fakultatív anaerob mikroorganizmusok kombinációját tartalmazza, amelyek a természetből származnak, és képesek lebontani a cellulóz- és papírgyártási szennyvízben előforduló anyagok széles skáláját. Ezek közé tartoznak a ligninek, cellulózok, felületaktív anyagok, rostos anyagok és más hulladékok.

 

Külső megjelenés

bézsszínű granulátum

Összetétel

Előválogatott, adaptált mikroorganizmusok

Névleges mikroba-szám

>3 x 109/g

Eltarthatóság

2 év

Csomagolás

11.3 kg-os műanyag vödör

Nincs kapcsolódó termék.
VESZÉLYESSÉGI INFORMÁCIÓK:
VESZÉLY/FIGYELEM: Belélegezve ártalmas.Súlyos szemirritációt okoz.Bőrirritáló hatású.
Ez a weboldal cookie-kat használ annak érdekében hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információk