Dinax
dinax@dinax.hu
Kosár Belépés Regisztráció

WebáruházFeliratkozás hírlevélre

Név:*
Cégnév:*
E-mail:*
Csoport:*
Adatkezelés:*
A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező!


Microcat XS 200 gr

KBIO0200010008
7 715 Ft.
9 798 Ft.
Rendelés:

természetes adalékanyag biológiai szennyvízrendszerekhez

 

A MICROCAT®-XS előválogatott, adaptált mikroorganizmusok szinergikus keveréke a zsírok elfolyósítására, valamint a szennyvízrendszerek  dugulásának elkerülésére.

A MICROCAT®-XS enzimeket és további szinergisztikus összetevőket tartalmaz a szennyvízrendszerek biológiai aktivitásának fenntartására, valamint hogy a szennyvízvezetékek tiszták maradjanak és a vízáramlás akadálytalan legyen.

Ismerve a vegyi anyagok káros hatásait és kockázatait, számos helyen vezettek be intézkedéseket a szennyvízkezelő rendszerek vegytisztítása ellen.

A MICROCAT®-XS kiválóan alkalmas a vegyszermentes tisztításra.

A zsír, a cellulóz és az ehhez kapcsolódó anyagok hajlamosak felgyülemleni és megszilárdulni a szennyvízvezetékben és oldómedencékben. Továbbá a mosó- és tisztítószerek és egyéb háztartási vegyszerek általában csökkentik a mikrobák lebontási aktivitását.

A MICROCAT®-XS-t arra fejlesztették ki, hogy felgyorsítsa a szennyvízrendszerekben felhalmozódó anyagok lebomlását és enyhítse a háztartási vegyi anyagok káros hatásait.

Rendszeresen használva a MICROCAT®-XS csökkenti a szennyvízrendszer és a szikkasztómező karbantartási költségeit, melyek a dugulások miatti szippantások alkalmával merülnek fel.

 

Állaga:  finomszemcséjű bézsszínű por

Összetétel:  előre kiválasztott, adaptált mikroorganizmusok, felületaktív anyagok, pufferek és enzimek

Kiszerelés: 200 gr.

További kiszerelés:  1 kg-os doboz 100gr-os zsákos kiszerelésekben, 11,3 kg-os műanyag vödör,  100 kg-os papírhordó

Szavatosság:  2 év

Nincs kapcsolódó termék.
VESZÉLYESSÉGI INFORMÁCIÓK:
VESZÉLY/FIGYELEM: Súlyos szemirritációt okoz.Bőrirritáló hatású.
Ez a weboldal cookie-kat használ annak érdekében hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információk

 

2019_05_havi_akcio