Dinax
dinax@dinax.hu
Kosár Belépés Regisztráció

WebáruházFeliratkozás hírlevélre

Név:*
Cégnév:*
E-mail:*
Csoport:*
Adatkezelés:*
A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező!


-10%

Fontanilla nitrát patron (nitrátmentesítés)

ABER0208010001
7 200 Ft.
9 144 Ft.
Rendelés:

Letölthető termékismertetőért kattintson ide

A Fontanilla egy konyhai csap mellé állítható ivó­víz­tisz­tí­tó be­rendezés, melynek feladata, hogy a klórt és egyéb szer­ves össze­tevőket (tiofenol, klór-fenol, stb.) kiszűrje a vízből. A Fon­tanilla által termelt víz fer­tőt­lenített, kristálytiszta, mentes min­denféle kellemetlen íz- és szaghatástól. Meg­tisz­títja a vá­rosi csap­vizet az összes lehetséges kémiai és mikrobiológiai szen­nye­ző­dés­től.

A NITRÁTMENTESÍTŐ PATRON
A víz tisztítására használt szűrőanyag: ak­tív­szén és speciális nitrát szelektív ioncserélő gyanta keveréke. A speciális nitrát szelektív gyantával fel­töltött patron a ke­ze­lendő víz nitrát tartalmát 80%-ban eltávolítja, így egészséges, gyer­mekek számára is fo­gyasztható vizet biztosít.

A nitráttartalom méréséhez ajánljuk a nitrát tartalom meghatározást, melynek során laboratóriumunkban megmérjük behozott vizének nitráttartalmát.

A nitráttartalom ivóvízben megengedett határértéke 50 mg/l. (201/2001.X.25. Kormányrendelet szerint)

Figyelmeztetés:
Új szűrő esetén az első néhány liter víz fekete színezetű. Ez természetes. Ekkor ürül ki az aktívszén por. Ha a víz már tiszta, felhasználható ivási célra.

A szűrőtöltet élettartama:
Laboratóriumban végzett mérések alapján a tiszta víz kötött aktív klórtartalma általában 1,5 ml és az átlagos THM (trihalometán) koncentráció 250 µg/l. A szűrő tisztító töltete 3000 liter vi­zet tud megfelelően kezelni, szem előtt tartva, hogy a gyantát periodikusan re­ge­ne­rál­ni kell. Ha a víz eltérő klór, THM és szennyezőanyag tartalommal kerül a szűrőre, a szű­rő­betétet évente cserélni kell.

Ha a víz rossz ízű kezd lenni, szükséges a szűrőpatron cseréje!

A berendezés lágyító patronnal is kapható.

Fontanilla ivóvíztisztító készülék
Nettó ár: 17 450 Ft.
Bruttó ár: 22 162 Ft.
Bövebben
-10%
Fontanilla lágyító patron Fontanilla lágyító patron
Nettó ár: 2 858 Ft.
Bruttó ár: 3 630 Ft.
Bövebben
-34%
VESZÉLYESSÉGI INFORMÁCIÓK:
VESZÉLY/FIGYELEM:
Ez a weboldal cookie-kat használ annak érdekében hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információk

2020. november 11-től
Nyitvartásunk változik: 9:00 - 15.30