Dinax
dinax@dinax.hu
Kosár Belépés Regisztráció

WebáruházIDRO-PRO 1,5 Vízkeménység-csökkentő kisberendezés

KBER0206060026
131 200 Ft.
166 624 Ft.
Rendelés:

Vízkeménység-csökkentő kisberendezés

Mivel az IDRO PRO nem távolít el ásványi anyagot a vízből és nem juttat semmit a vízbe ezért az oldott sók mennyisége nem változik a vízben. Az oldott sók teljes mennyisége változatlan marad kezelés előtt és után is.

Nem változtatja meg a víz pH értéket. Ez a tényező azt jelenti, hogy a kezelt víz szinte mindenre felhasználható, beleértve a korróziógátlást is. Ajánlott pH érték: 6,5-9,5.
(PhACT - pH Advanced Crystalization technológia).

Az IDRO PRO megakadályozza a vízkő képződést, és a kristályok vízáramlás során fellépő koptató hatása révén segíti a korábbi lerakodások eltávolítását. Mitöbb, áramlás során a microbuborékok formájában kis mennyiségű CO -ot szabadul fel, melyek gyorsan szétterjednek a vízben és kölcsönhatásba lépnek a vízkő felületével, különösen zárt terekben (pl. bojler, csővek stb.), és ezáltal a már jelenlévő vízkővet fokozatosan eltávolítja.

 

ALKALMAZÁSOK:

HÁZTARTÁSI ALKALMAZÁS:
csapok, vízvezetékek, zuhanyzók, fürdőszobák és WC-k. Teljes ívóvíz-rendszer, mosógatógépek, jégkészítők, kisebb szárítók.

IPARI ALKALMAZÁS:
központi fűtőberendezések, kombinált kazánok, vendéglátóipari kazánok, uszodai kazánok, ipari radiátorok, melegvízkazánok.

KERESKEDELMI ALKALMAZÁS:
borászati ágazat, autó mosók, élelmiszer-és italipar, feldolgozó üzem, kozmetika, reverz ozmozis és előkezelés

Nincs kapcsolódó termék.
VESZÉLYESSÉGI INFORMÁCIÓK:
VESZÉLY/FIGYELEM:
Ez a weboldal cookie-kat használ annak érdekében hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információk

decemberi_nyitvatartas_web