Dinax
dinax@dinax.hu
Kosár Belépés Regisztráció

WebáruházFeliratkozás hírlevélre

Név:*
Cégnév:*
E-mail:*
Csoport:*
Adatkezelés:*
A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező!


ADR-es KISZÁLLÍTÁS

 

ADR-es teherautóink folyamatosan járják az országot, így kívánságára az árut a megadott helyszínre szállítjuk.

  • A szállítás megszervezését kizárólag az általunk küldött megrendelés-visszaigazolás jóváhagyása és részünkre történő megküldése után kezdjük meg.
  • A szállítás költsége a mennyiség és a távolság függvényében alakul.
  • A szállítás a tehergépkocsi mögé történő lepakolásig tart, a vegyszerek raktárba történő betárolása a megrendelő feladata.
  • A szállítás szállítólevél kíséretében történik, melyet Megrendelő az áru átvételekor aláír és lepecsétel.
  • Minden szállításunk ADR-es szállítólevéllel történik, melyet 2011. novembertől ADR tanácsadónk pecsétjével is ellátunk. Felhívjuk figyelmüket, hogy ezeket a dokumentumokat 5 évig meg kell őrizni, mert az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság illetékes szakemberei egy esetleges ellenőrzés során kérhetik ezek bemutatását.

A szállítási kapacitások optimális kihasználtsága, a hibás szállítások elkerülése és a gyártáskapacitás tervezhetősége érdekében a kiszállításos megrendeléseket az alábbiak szerint tudjuk teljesíteni:

CÉLFUVAR:

Célfuvar esetén megrendelő a teljes szállítási költséget fizeti.

A megrendeléseket a kért szállítást megelőző második munkanap délig juttassa el hozzánk (pl. csütörtöki kiszállításhoz a megrendelésnek kedd 12:00-ig meg kell érkeznie). A jelzett időpont után (tehát pl. pénteki szállítás esetén szerda délután) beérkező megrendeléseket logisztikai részlegünk kizárólag vezetői jóváhagyással igazolhatja vissza, és ebben az esetben a felmerülő többletköltségek miatt sürgősségi felárat számítunk fel, mely a nettó áruérték 5%-a.

 

GYŰJTŐFUVAR:

A szállítási költségek csökkentése érdekében lehetőség van arra, hogy hasonló desztinációkba szállítandó megrendeléseket egyazon napon teljesítsük, ilyenkor a szállítási költség alacsonyabb a célfuvarénál, de meghatározása minden esetben egyedi kalkuláció alapján történik. Ezekben az esetekben azonban a megrendelések összeszervezése több időt vesz igénybe, ezért a szállítási határidő a megrendelés leadásától számítva akár két hét is lehet.

Minden hónap meghatározott napjain biztosan indítunk gyűjtőfuvart meghatározott desz­tinációkba. Az ezekhez történő csatlakozás a megrendelések beérkezési sor­rend­jében történik (vagyis megtörténhet, hogy egy későn érkező megrendelés már nem fér fel a teherautóra). Lehetőség szerint az ilyen megrendeléseket a szállítás előtt mi­nimum 5 munkanappal kérjük leadni. A határidőn túl leadott megrendelések gyűjtő fu­varba kerülését nem tudjuk garantálni. Ezekben az esetekben célfuvarban tudjuk az árut leszállítani.

TIPP: A rendszeres körfuvar-járatokról logisztikai részlegünk készséggel ad felvilágo­sí­tást.

Ez a weboldal cookie-kat használ annak érdekében hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információk

Kedves Ügyfeleink!

 

Webáruházas rendeléseket a július és augusztusi hónapban kizárólag futárszolgálattal történő kiszállítással tudunk fogadni.

Személyes átvétel esetén várjuk Önöket üzletünkben. Vásárlásaikat a készlet erejéig tudjuk kiszolgálni.

Megértésüket köszönjük.


2021_07_havi_akcio_fejlec